Begeleider spellenavond Castricum gevraagd

CASTRICUM – De begeleiders van de wekelijkse spelletjesavond voor mensen met een beperking zijn op zoek naar een nieuwe begeleider zodat het team weer uit drie vrijwillige medewerkers zal bestaan.

Iedere dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur worden de spelen Keezen, Uno en Sjoelen met veel plezier beoefend door een groepje van vijf enthousiaste deelnemers. Persoonlijke begeleiding en aandacht is belangrijk tijdens de avonden.

Wie het leuk vindt om het groepje circa eens in de drie weken te begeleiden op een vaste locatie in Castricum, wordt uitgenodigd op deze oproep te reageren. Een keer meelopen is natuurlijk mogelijk. De begeleiders worden ondersteund door Welzijn Castricum en SIG.

Voor meer informatie en aanmelden: Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5 in Castricum, telefoon 0251 65 65 62 of mail: info@welzijncastricum.nl

foto: Nico Lute
Op de foto: Een deel van de groep