Zonnepanelen overleven stormen

CASTRICUM – Tijdens de recente stormen, hebben de zonnepanelen van de inmiddels vier Lokale Acties Zonnepanelen van CALorie dapper stand gehouden. Er is voor zover bij CALorie bekend geen enkele melding binnengekomen van schade aan zonnepanelen-installaties.

Een compliment voor de lokale installateurs en de kwaliteit van de spullen. En wellicht een prettige gedachte voor die mensen die nog twijfelen of ze zonnepanelen willen aanschaffen.

Tot woensdag 28 februari hebben bewoners van de gemeente Castricum de mogelijkheid een vrijblijvende op maat gemaakte actieprijs-offerte aan te vragen via de website www.calorieenergie.nl Dan loopt de inschrijftermijn van de vierde Lokale Actie Zonnepanelen af.

Inmiddels hebben al 250 huishoudens en bedrijven zich tijdens deze actie aangemeld.