Pubquiz en Metal in de Bakkerij

CASTRICUM – De Bakkerij komt weer met goed programma.

 

Donderdag 1 februari is er een Pubquiz! Een team kan maximaal uit 5 mensen bestaan. Dus heb je kennis van sport, nieuws, muziek, stomme feitjes en andere wetenswaardigheden? Kom dan langs! Meld jou en je team aan via pub@vriendenvandebakkerij.nl
De aanvang is om 20.00 uur. Entree 1 euro p.p.

Vrijdag 2 februari is het tijd voor Irie Chef, een project van multi-instrumentalist en producer Loek Hauwert. Na meer dan 10 jaar met verschillende ska- en reggae bands door Europa te hebben touren begint hij voor zichzelf. Irie Chef is een éénmansformatie gebaseerd op het gebruik van live looping en het gebruik van effecten en samples, die klinkt als een volledig bezette reggae band. De aanvang is om 21 00 uur. Entree gratis!

Zaterdag 3 februari is een Metal avond met: The Black Plague Tour: LaMorta + Malignity + GhostMind. De aanvang is om 21.00 uur. Entree: 5 euro en 4 euro voor leden

Later deze maand op vrijdag 16 februari is er een Voorleesavond. Aleid Bos; Muzikanten: Jeltje Feenstra, Chris Groot, Onno Meijer, Maarten Nijman, Wynzen Pauzenga, Johan Souwer en Krijn Thijs lezen voor. Reserveren á 1 euro kan via de website van De Bakkerij: http://bit.ly/voorleesavond