Minister Sander Dekker op bezoek in uitgaansgebied Castricum

CASTRICUM – VVD minister Sander Dekker van Rechtsbescherming komt op uitnodiging van de VVD fractie van Castricum bij u langs in de straten rond het uitgaansgebied van Castricum.

De afgelopen jaren werd Castricum een aantal keren opgeschrikt door geweldsincidenten in het uitgaansgebied en op het station. Horecaondernemers en gemeente hebben daarop diverse maatregelen genomen. Meer toezicht, betere controle op leeftijd en tijdelijk cameratoezicht. De VVD is voorstander van permanent cameratoezicht, individuele gebiedsverboden en andere veiligheidsmaatregelen.

De minister zal woensdagavond 7 februari samen met de aanwezige kandidaten van de VVD-Castricum uw vragen beantwoorden. En zijn benieuwd naar uw ervaringen en wensen ten aanzien van veiligheid en aan welke maatregelen u denkt!

Na de rondgang zal het gezelschap vanaf 20.30 uur afsluiten bij Grand Café Balu, Dorpsstraat 35a te Castricum. VVD-Castricum heet iedere geïnteresseerde welkom op deze bijeenkomst in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen.

foto: VVD fractie Castricum