Forza! doet mee aan gemeenteverkiezing.

GEMEENTE CASTRICUM – Vorig jaar haalde bij de Tweede Kamerverkiezingen partijen als de PVV, FVD en VNL in Castricum bijna 2800 stemmen. Ter vergelijking met de grootste partij in de gemeenteraad (2400 stemmen) zou dat lokaal al 4 tot 5 zetels hebben opgeleverd. Echter deze groep kiezers is niet vertegenwoordigd in de gemeenteraad maar daar zou zo maar na 21 maart verandering in kunnen komen. Voor die vele Castricumse kiezers komt er nu ook in hun gemeente een Partij waar zij in maart hun stem op kunnen uitbrengen!

De korte maar krachtige kandidatenlijst wordt aangevoerd door Raadslid en huidig Fractievoorzitter Ralph Castricum.
“Forza! wil in Castricum het belang van de gewone Castricumse burgers echt op de eerste plaats zetten. Bij toewijzing van huurwoningen géén voorrang meer voor statushouders.

“Ook stimuleert Forza! onze inwoners dat zij zich kunnen uitspreken in referenda als het gaat om belangrijke zaken die spelen in onze gemeente en waarvan de uitslag gerespecteerd moet worden. Verder moet veiligheid voorop staan. Cameratoezicht in en rond het uitgaansgebied is daarom noodzakelijk. Behalve opkomen voor onze eigen vrijheden zullen ook goede zorg voor met name onze ouderen en de verlaging/afschaffing van lokale lasten zoals de hondenbelasting, belangrijke speerpunten zijn.”