Clusius College is ‘Excellente School’

CASTRICUM – Het Clusius College in Castricum heeft opnieuw het predicaat Excellente School gehaald. Niet alleen voor de al eerder tot excellent benoemde basisberoepsgerichte leerweg maar nu voor alle geboden leerwegen!

Het predicaat Excellente School geldt als de Michelinster binnen het onderwijs. Een unieke prestatie, hiermee is het Clusius College één van de weinige scholen in Nederland die zich als gehele school ‘Excellente School’ mag noemen.

Afgelopen maandag 22 januari werd bekend gemaakt welke scholen het predicaat Excellente School voor de komende drie jaar mogen dragen. Patricia Bleeker, directeur Clusius College, kreeg uit handen van jurylid Paul Zevenbergen het predicaat overhandigd.

Naast het jurylid waren ook burgemeester Mans, wethouder Rood van onderwijs, leerlingen en medewerkers aanwezig bij deze feestelijke onthulling.