Donateursconcert van Emergo

CASTRICUM – Ook dit jaar organiseert muziekvereniging Emergo weer het Donateursconcert. Deze avond is in eerste instantie bedoeld voor de trouwe donateurs, die de vereniging middels financiële steun een warm hart toedragen. Maar aangezien Emergo ook graag nieuw publiek ontmoet, zijn ook niet-donateurs uiteraard van harte welkom.

Het concert is een mooie start van het nieuwe jaar, met warme klanken in januari. Op deze avond komt de gehele vereniging aan bod. Dit varieert van de jongste kinderen in het opstaporkest tot de meer ervaren muzikanten bij de andere onderdelen.

Daarnaast laten ook Backum Brass onder leiding van dirigent Vincent Verhage en het fanfareorkest onder leiding van Erik van de Kolk van zich horen. De programma’s van alle vier de onderdelen zijn dermate variërend, dat aan de wensen van elk type luisteraar zal worden voldaan. De Think Big Band sluit de avond vervolgens op swingende wijze af.

Het concert op zaterdag 27 januari start om 20.00 uur in het Jac. P. Thijsse College, de deur is vanaf 19.30 uur open. Het programma wordt visueel ondersteund door foto’s van de leden van Fotoclub Castricum.