Brandweer druk met opruimen stormschade

GEMEENTE CASTRICUM – De brandweer is gisteren tijdens en na het overtrekken van de storm druk bezig geweest met het opruimen van de schade, het ging hierbij vooral om het weghalen van omgevallen bomen en afgewaaide dakpannen of dakplaten en een omgewaaide vrachtwagen. De korpsen van Akersloot, Limmen en Castricum zijn vanaf 7:38 tot 17:00 uur, toen de laatste melding kwam, in de weer geweest.

De verschillende meldingen bestonden voor het korps van Akersloot uit stormschade op de Chopinstraat te Akersloot en om een melding op de A9 . Daarnaast zijn de brandweermannen op nog meer plaatsen actief geweest.

De andere meldingen van Castricum en Limmen waren:  Prins Hendrikstraat, Beverwijkerstraatweg, Bloemen/Koekoeksbloem, Geelvinkstraat, Jacob Rensdorpstraat, Overtoom, Begraafplaats Onderlangs, Bloemgaarde, nogmaals de Beverwijkerstraatweg, Pirola, Dag Hammarskjoldlaan, De Loet en als laatste om 17:00 uur op het Gerbrandsven.

Foto’s: Hans Peter Olivier / Omroep Castricum