Tweede Castricums Keez Kampioenschap

CASTRICUM – Een nieuw jaar, dus ook een nieuwe kans om Castricums Keez Kampioen te worden! Vorig jaar streden er maar liefst 72 deelnemers tegen elkaar en kwam Bas Harmse als kampioen uit de bus. Hij komt zijn titel dit jaar dan ook vol trots verdedigen.

Zaterdag 3 februari 2018 wordt de strijd in het Clusius College gestreden voor deze felbegeerde titel. Muziekvereniging Emergo Castricum is organisator van de avond. U vindt het Clusisus aan Oranjelaan 2a, 1901 TX Castricum

Nieuw dit jaar is dat er individueel wordt gespeeld, dus niet meer in koppels. Voorafgaand aan elke van de 3 rondes worden de koppels en dus ook de tegenstanders door middel van loting bepaald.

Deelname kost € 5,- per persoon inclusief koffie of thee, dit kan aan de deur betaald worden. De zaal is vanaf 19.15 open en het toernooi start om 20.00 uur. Om organisatorische redenen is deelname alléén mogelijk door vooraanmelding. Dit kan door een mail te sturen naar info@emergo.org. De inschrijftermijn sluit 27 januari.