Nieuw webportaal ‘SamenleveninCastricum’

REGIO – Maandag 15 januari is nieuwe website www.SamenleveninCastricum.nl gelanceerd. De openingshandeling werd verricht door wethouders Rood en Swart samen met collega bestuurders uit de buurgemeenten Bergen, Uitgeest en Heiloo en organisaties die een spilfunctie hadden in het tot standbrengen van de website.

De wethouders lichten toe: “Het webportaal wordt eenvoudig toegankelijk met een klik vanaf de homepage van de gemeentelijke website. Op deze plek kunnen inwoners informatie vinden over alles op sociaal gebied.”

Of het nu gaat om informatie of tips over zorg, maaltijdverzorging, consultatiebureau, inburgering, vrijwilligerswerk, verslavingszorg, gezond blijven voor ouderen, of de contactgegevens van een therapeut in de buurt, u vindt het allemaal.

Het webportaal is gevuld door organisaties die actief zijn op het brede gebied van welzijn en de inwoner van dienst kunnen zijn. Organisaties die nog niet vermeld zijn, kunnen nog aanhaken, via het aanmeldingsformulier in het webportaal. Zij kunnen hun eigen informatie online bijhouden.

foto: start webportaal