Clubkampioenschappen TTV Castricum

CASTRICUM – Zondag 14 januari werden de jaarlijkse clubkampioenschappen voor zowel de jeugd als de senioren gehouden bij de tafeltennisvereniging Castricum aan de Gobatstraat 12 A. Het was een enerverende dag waar op het scherpst van de snede werd gespeeld.

Bij de jeugd ging de finale tussen Valentino Veldt en Amrou Abou Zaid, waarbij er prachtige slagenwisselingen te zien waren. En dat niet alleen, de jeugd heeft hier ook echt de toekomst. Amrou werd verdiend de nieuwe clubkampioen 2018 van de jeugd, daar hij ook de voorrondes allemaal winnend wist af te sluiten.

Bij de senioren waren er prachtige partijen, waarbij het tot het einde spannend bleef wie er in de finale zou komen te staan. Uiteindelijk stonden Eyad Salame en verassend Peter van de Wiel in de finale.

Eyad was de enige die in de voorrondes van Peter had gewonnen. In de finale kon Peter door zijn vele ervaring het omzetten in winst. Peter van de Wiel werd daardoor voor de 3e keer de nieuwe clubkampioen 2018 bij de senioren.

foto: Amrou Abou Zaid en Peter van de Wiel