Brandweer nieuws Castricum

CASTRICUM – Dinsdagavond 9 januari om 22:16 heeft de brandweer van Castricum in samenwerking met de bemanning van de ladderwagen van brandweer Heemskerk het ambulancepersoneel geassisteerd. Dit om iemand met spoed via een bovenraam van een woning aan de Nuhout van der Veenstraat te hijsen vanwege medische noodzaak.

Woensdagmiddag 10 januari om 16:57 was er brand in een woning aan de Huibert van Ginhovenstraat. Een wasdroger was in de brand gegaan, maar bij aankomst van de brandweer had de bewoner de droger al buiten staan en hoefde ze alleen nog maar een nacontrole uit te voeren.

Zondagmiddag 14 januari om 13:54 hebben de spuitgasten een gevaarlijke tak verwijderd op zo’n 10 meter hoogte op de Hoofdweg in het duingebied. Dit in samenwerking met de bemanning van de ladderwagen van brandweer Heemskerk. Na het verwijderen van de tak was het gevaar voor de wandelaars in de duinen geweken.

foto: Hans Peter Olivier / Omroep Castricum