Stichting Toonbeeld verwelkomt jonge kunstenaars

CASTRICUM – Kinderen tussen 5 t/m 8 jaar zijn op vrijdagmiddag welkom om al spelend te ervaren hoe kunst tot stand komt. De eerste les is op vrijdagmiddag 19 januari 2018 tussen 16.00 en 17.30 uur.

Ben jij een kleine kunstenaar? In deze serie lessen kun je onderzoeken en experimenteren met allerlei echte kunstenaarsmaterialen, zoals klei, hout, verf en gips. Je schildert aan een echte ezel of maakt beelden op een echte beeldhouwersbok. Je krijgt spannende opdrachten om te bouwen of te schilderen.  Natuurlijk krijgt je eigen fantasie daarbij alle ruimte. De docent biedt elke les een thema, materialen, creativiteit en structuur. Dus kennis delen, experimenteren, maar vooral: DOEN!

De eerste les is tevens open les. Je kan gratis komen meedoen, maar als je je aanmeldt is het tevens de eerste les. Aanmelden kan via de website www.toonbeeld.tv of een kaartje invullen bij de administratie van Toonbeeld tijdens kantooruren. Wil je eerst uitproberen in de open les? Laat dan toch ook even laten weten dat je komt. Dat kan wel telefonisch 0251-659012 of een mail naar info@toonbeeld.tv