Blue Coat bij de Jazz Session Club “Vredeburg”

LIMMEN – Na het bijzondere en sprankelende gastoptreden van Blue Coat tijdens het vorig Jazz Session seizoen besloten we onmiddellijk om het orkest ook voor dit seizoen te vragen een gastoptreden te verzorgen. En op zondag 21 januari zijn ze er weer in die sfeervolle ambiance van de Vredeburg. Tijdens de jam session, die om 16.00 uur begint, zal Blue Coat vanaf ca. 17.00 uur laten zien waar zij goed in zijn.

Deze Alkmaarse formatie brengt jazz standards, latin, blues en intieme ballads, die ze met een heel eigen sausje overgieten. De open sound is kenmerkend voor Blue Coat.
Rijk aan dynamiek en improvisaties, waarbij de spelvreugde er vanaf spat. Improviseren hebben ze welhaast tot kunst verheven.

Dit uitermate swingende sextet bestaat uit: Aaltsje Hoekstra – zangeres, Hans Beljon – slagwerk, Klaas Doedens – basgitaar en contrabas, Jaap Hartog – gitaar, Gabriël Reus – tenorsax, Geert Andringa – gitaar

De toegang is vrij, maar U kunt ons steunen door lid te worden voor € 7,- per persoon voor het gehele jaar. Voor inlichtingen hierover kunt u bellen of mailen met :  Fred Timmer    tel/fax: 072-5053414      e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl
Foto: De leden van Blue Coat in 2016.