Muzikale veilingavond The Cast

CASTRICUM – Zaterdag 20 januari wordt de aula van het Clusius College omgetoverd tot een theater annex veilinghuis.

Om de kas te spekken zijn er mooie kavels ingebracht door de Cast-leden voor een interessante veiling, met optredens van Musicalgroep The Cast en The Think BIG-Band Emergo.

Van verwenpakketten, leuke, originele activiteiten tot culinaire verrassingen buiten de deur of bij u thuis. Kortom voor elk wat wils. Het wordt een gezellige en muzikale avond die u niet mag missen en wie weet gaat u met een mooie kavel naar huis. De opbrengst is bestemd voor de volgende musicalproductie: Drie Musketiers!

Kaarten voor 20 januari kunt u bestellen via info@thecast.nl of kopen aan de zaal. De toegang is slechts 3 euro, inclusief een kopje koffie of thee. U vindt het Clusius College aan de Oranjelaan 2a in Castricum. De aanvang is 20.00 uur. De zaal gaat 19.30 uur open.