Juichzone op Camping Bakkum

BAKKUM – Zondag 14 januari vindt de Saucony Egmond Halve Marathon plaats. De juichzone op Camping Bakkum is al bijna een traditie. Dit jaar loopt voor de derde keer het parcours over het terrein van de camping.

De juichzone wordt samen met Atletiek Vereniging Castricum georganiseerd om de vele lopers een hart onder de riem te steken nadat zij het zware stuk over het strand hebben gehad. Ook dit jaar zijn er weer Glühwein en broodjes rookworst en kunt u meedeinen op de muziek van DJ Sweet le Freak.

Sinds september traint voor de Halve van Egmond een speciale trainingsgroep van AV Castricum. Michel Butter is een van de beroemdste leden. Hij eindigde op een indrukwekkende 6e plaats bij de marathon van New York. Bij de vorige editie van deze halve marathon eindigde hij als 7e (2e Nederlander). Dit jaar loopt hij weer mee en werkt toe naar de marathon van Berlijn in augustus.

De eerste wedstrijdlopers worden tussen 13.30 en 13.45 uur verwacht. Zorg dat u er op tijd bij bent, dan heeft u het beste uitzicht. Het ‘feestje’ begint om 12.00 uur. Er zijn genoeg parkeerplaatsen maar op de fiets komen is nog makkelijker.