Goed begin van het indoor-seizoen

REGIO – Zondag 7 januari stond in teken van de derde ITS Isokin Indoor Track Meeting in Apeldoorn. AV Trias uit Heiloo werd hier met een drietal atleten vertegenwoordigd. Het drietal bestond uit Sarah Dekker (Limmen), Owen Westerhout (Castricum) en Job Beintema (Alkmaar), welke alle drie onder leiding staan van Sven Ootjers.

De 17-jarige Dekker was in de series van de 60 meter niet snel genoeg om de finale te halen. Echter liep zij wel een mooi persoonlijk record van 8.27.

De ITS Isokin meeting leek voor Westerhout te snel te komen. Hij was herstellende van een lichte hernia. Echter mocht ook hij een indoor-PR noteren. Met een 51.66 behoorde hij tot een van de betere 400 meter-lopers van de dag.

Hordeloper Beintema liep sterke series en een nog sterkere finale. Hij noteerde 7.03 op de 60 meter horden. Hiermee komt hij dicht bij zijn persoonlijke record en laat zo zien zijn vorm richting de NK (17-18 februari) te vinden.

Al met al een zeer succesvol begin van het indoor-seizoen voor AV Trias.

foto: Sarah Dekker (midden)  van Evert Wouterse