Nieuwjaarsbijeenkomst druk bezocht

CASTRICUM – maandagavond was in het gemeentehuis de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Castricum. Veel inwoners van Castricum waren naar het gemeentehuis gekomen om de burgemeester en de wethouders een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Burgemeester Toon Mans sprak aan het einde van zijn Nieuwjaarsspeech het volgende: ” investeer in elkaar. Ik daag u uit om zoals burgemeester Van der Laan zo mooi zei: lief voor elkaar te zijn. Dan zeg ik dat we een mooi en goed jaar tegemoet gaan.

Ik wens u namens het gemeentebestuur alle goeds, gezondheid en geluk toe. “

Tijdens deze Nieuwjaarsbijeenkomst ontving stichting Hortus Bulborum ( de beheerder van de historische bloembollentuin ) de gemeentelijke onderscheiding, deze bloembollentuin bestaat in 2018 negentig jaar, inmiddels zijn er meer dan 4000 verschillende voorjaarsbolgewassen verzameld en daarmee uniek in zijn soort.

Foto: Henk Hommes / Omroep Castricum