Sportverkiezingen 2017: heb jij nominaties?

Ook dit jaar organiseert Omroep Castricum, in samenwerking met Platform Sport en de gemeente, de jaarlijkse sportverkiezingen. Iedereen kan nog tot en met 10 januari 2018 zijn of haar nominatie doorgeven.

Heb jij een nominatie in de categorie sportman, sportvrouw, sportteam, sportjeugdteam en sporttalent? Tevens is er weer de publieksprijs die zich in 2017 op bijzondere wijze heeft ingezet voor een vereniging of de sport in Castricum in het algemeen. Dit kunnen bestuurders, vrijwilligers, spelers, trainers of evenementenorganisatoren zijn.

Je kunt je nominatie doorgeven via sportverkiezingen@castricum105.nl tot en met 10 januari 2018.

Harry Poel lichtte in het radioprogramma Nieuw Castricums Peil toe hoe de sportverkiezingen in het werk gaan.

Audio