Serie over Castricumse bedrijven in 1967

CASTRICUM – Omroep Castricum keert terug in de tijd. Ter afsluiting van het project Castricum in 1967 van Werkgroep Oud Castricum maakte Anton Visser filmpjes over Castricumse bedrijven in dat jaar.

Er zijn in totaal zeven afleveringen gemaakt, waarin steeds een ander bedrijf wordt bezocht. De komende zeven weken zijn de afleveringen te zien op C-TV.

In de eerste aflevering, in de week van 15 januari, staat Johanna’s Hof centraal. Een week later is bakker Burgmeijer aan de beurt, dan bouwbedrijf Borst, vervolgens de lokale Rabobank, Expert de Graaf, rijwielhandel Zijlstra en tenslotte slagerij Van der Meer.

De uitzendingen zijn steeds een week te zien, elke maandag komt een nieuwe uitzending op tv. De serie is te zien om 08:00 uur, 11:00 uur, 14:00 uur, 17:00 uur, 20:00 uur en 22:00 uur. Ook zijn alle afleveringen terug te zien op het YouTube-portal van Omroep Castricum.

Video