Zeg ‘nee’ tegen een burn-out

CASTRICUM – Judith Bosman verzorgt op donderdag 18 januari in de bibliotheek in Castricum een interactieve presentatie over sensitiviteit. Ze vertelt aan de hand van haar persoonlijke verhaal wat gevoeligheid met burn-out te maken heeft en hoe je sensitief en krachtiger kunt leren leven.

De overweldigende invloed van een prikkelrijke, prestatiegerichte en digitale maatschappij is voor menig mens een uitdaging om mee om te gaan. Overbelasting kan leiden tot een stress-gerelateerde aandoening als burn-out. Jezelf leren kennen in combinatie met zelfzorg en compassie draagt bij aan verandering en opbouw van innerlijke kracht.  

Judith Bosman
Judith is een vrouw van 56 jaar met een talent voor gevoel. Zij leert mensen alles over de waarde van het ontwikkelen van bewustzijn, over energie en zelfinzicht en het in al haar facetten voelen, ervaren en uiten van gevoel.

Aanmelden
Interesse? U bent van harte welkom in bibliotheek Kennemerwaard op donderdag 18 januari om 20.00 uur, Geesterduinweg 1. De toegang is € 5,- voor bibliotheekleden en  € 6,- voor niet-leden. Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard. nl of tijdens openingsuren bij de klantenservice van de bibliotheek.