Inloopavond nieuwe zwemvoorziening Noord-End

CASTRICUM – Woensdag 10 januari 2018 van 19.30 tot 21.00 uur is er een inloopavond in het gemeentehuis over een nieuwe zwemvoorziening in het gebied Noord-End in Castricum.

Op 9 november 2017 heeft de gemeenteraad van Castricum een besluit genomen om drie varianten en drie locaties in het gebied Noord-End nader uit te laten werken door het College. Dit heeft geresulteerd in een raadsvoorstel waarin de gemeenteraad wordt gevraagd een keuze te maken voor een variant en locatie, met inbegrip van een voorstel voor dekking waarin staat hoe de gemeente de nieuwbouw kan betalen.

De gemeente wil graag de eerste tussenresultaten van de ruimtelijke uitwerkingen met omwonenden en overige belangstellenden delen, en horen wat zij daarvan vinden. Vertegenwoordigers van de gemeente en het onderzoeksbureau zullen bij afbeeldingen staan van de eerste tussenresultaten van de ruimtelijke uitwerkingen. Zij lichten deze toe en kunnen vragen beantwoorden.