Pyjama-Nieuwjaarsduik 1 januari

CASTRICUM AAN ZEE – na een gezellige oudejaarsavond is nieuwjaarsdag voor vele eerst lekker uitslapen en een beetje bijkomen. In Castricum aan Zee hebben ze een mooie oplossing voor deze 1e dag van het nieuwe jaar, de pyjama gewoon aanhouden en meedoen met de nieuwjaarsduik in Castricum aan Zee. Het Nieuwsblad voor Castricum gaat op zoek naar de persoon met de leukste, mooiste of grappigste pyjama aan. De winnaar wint een heerlijk ontbijt voor twee personen bij Strandpaviljoen Deining.

De organisatie van de nieuwjaarsduik bij Castricum aan Zee is wederom in handen van de Castricumse Zwem- en Waterpoloclub Aquafit en Strandpaviljoen Deining. De Castricumse Reddingsbrigade zorgt voor de veiligheid op het strand en in het water. TV Castricum ( C-TV) maakt een registratie van dit spartaanse spektakel.

De nieuwjaarsduik op het strand van Castricum vindt plaats ter hoogte van Strandpaviljoen Deining. De warming-up begint rond 13:50 uur, meedoen wordt aangeraden en het startschot klinkt om 14:00 uur. Na afloop kan men genieten van warme chocomel en de Hottubs, aangeboden door Deining.

Inschrijven is niet nodig en zowel de deelname als het parkeren zijn deze dag gratis. Meedoen aan de Nieuwjaarsduik is geheel op eigen risico.!

Foto: Henk Hommes / Omroep Castricum