Nieuw: Activiteitenkaart senioren kernen Castricum

GEMEENTE CASTRICUM – Welzijn Castricum geeft, in samenwerking met organisaties actief voor senioren in Castricum, Bakkum, Akersloot en Limmen, een ‘Activiteiten-ontmoetingskaart’ uit. De kaart is een handige hulp om snel activiteiten en de bijbehorende contactinformatie in beeld te krijgen. Het gaat om activiteiten op het terrein van: recreatie, sport, bewegen, ontmoeting en lotgenotencontacten, georganiseerd door maatschappelijke organisaties.

De komende tijd zullen verschillende seniorenorganisaties de activiteiten-ontmoetingskaart aan belangstellende deelnemers en leden meegeven.
De kaart is verder verkrijgbaar bij Welzijn Castricum, de gemeente Castricum, de SWOA in Het Kruispunt in Akersloot en de SWOL in Vredeburg in Limmen. Daarnaast is de kaart ook op te halen bij de bibliotheken in de kernen. De kaart is eveneens in te zien op www.welzijncastricum.nl en is digitaal op te vragen via het mailadres info@welzijncastricum.nl
De uitgave van de kaart is met hulp van sponsor CSV Handbal mogelijk gemaakt.

Voor meer informatie over de activiteiten-ontmoetingskaart kan contact opgenomen worden met Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5 in Castricum. Telefoon 0251 65 65 62. Mailadres info@welzijncastricum. Welzijn Castricum is geopend op werkdagen van 9 tot 12.30 uur.