Een creatieve activiteit voor kinderen in Limmen

LIMMEN – Bij de bibliotheek in Limmen kun je in de vakantie komen knutselen in het BIEB Atelier. Op woensdag 3 januari van 14.00 tot 15.30 uur kunnen jonge creatievellingen zich uitleven. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

In de kerstvakantie, op woensdag 3 januari, vindt er een activiteit in het BIEB Atelier plaats in Limmen. Na het voorlezen van een mooi verhaal gaan de kinderen knutselen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het BIEB Atelier, waarin een grote voorraad materialen te vinden is om hun eigen kunstwerk te maken. Het is nog een verrassing wat er deze keer gemaak gaat worden.
Kinderen van 6 t/m 12 jaar worden van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Natuurlijk wordt er tussendoor iets gedronken en gesnoept en na afloop worden de gemaakte kunstwerken een kleine tentoonstelling gemaak in de bibliotheek.

Wil jij ook meedoen? Kom dan op 3 januari naar Bibliotheek Kennemerwaard locatie Limmen, Lage Weide 2a. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 3,50. Je kunt je aanmelden via de jeugdagenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl/jeugd of tijdens openingsuren bij de klantenservice in de bibliotheek (je betaalt met pin).