Vlog je hart: dansers voor de kerk

CASTRICUM – Zaterdagavond 16 december was er een optreden van Theater Bonhoeffer, nu versterkt met dansers van het Nova College op het plein voor de St. Pancratiuskerk in Castricum. Anton Visser van Omroep Castricum was erbij.

Ondanks de weersomstandigheden was er een groot publiek op af gekomen dat kou en regen weerstond om getuige te zijn van deze ‘Kerst Appening’. De hoofdrol werd overtuigend vertolkt door Sterre Boot die als het meisje Floor voortdurend met haar iPhone aan het app’en is en als vlogger vele volgers heeft, die ook continu met hun iPhone bezig zijn. Een herkenbaar beeld! Floor voelt zich een ware ster en wordt ook door haar volgers als zodanig aanbeden. Hierdoor wordt ze een irritant meisje. Blijft dit zo of komt ze tot inkeer?

 

Video