Nieuw: Drie-jaren duinkaart

CASTRICUM – De PWN-website is vernieuwd en dat merkt u ook bij het bestellen van een nieuwe duinkaart. Vanaf nu kunt namelijk zelf kiezen op welke datum de duinkaart ingaat. Er is ook een nieuwe kaart bijgekomen: de drie-jaren duinkaart.

PWN probeert waar mogelijk in te spelen op de behoefte van klanten. Omdat klanten aangaven dat ze niet jaarlijks hun duinkaart wilden verlengen, heeft de duinbeheerder daarom een drie-jarenkaart in het assortiment opgenomen. Maar er zijn meer vernieuwingen: Klanten kunnen bijvoorbeeld al op woensdag een duinkaart bestellen voor een wandeling in het weekend. En ze kunnen kiezen om een herinnering per e-mail te krijgen als hun duinkaart bijna verloopt.

Naast de jaarkaart, de ruiterkaart en de drie-jarenkaart komt PWN binnenkort ook met een mogelijkheid voor minder frequente duinbezoekers om online hun duinkaart voor een dag of voor een week te kopen. Dat kan gewoon online, op www.pwn.nl/duinkaart.