Man slaat autoruit kapot

CASTRICUM – Zaterdag 16 december omstreeks 17.45 uur is een vrouw in haar auto bedreigd. De bestuurster reed op de Zeeweg en achter haar reed een oranjekleurige auto met groot licht. De bestuurder daarvan vertoonde, volgens haar, ook agressief rijgedrag. Op een gegeven moment werd zij ingehaald en als reactie seinde zij.

Vervolgens remde de man van de oranjekleurige auto en zette zijn voertuig stil. Al schreeuwend liep hij naar het voertuig van de meldster. Toen zij tegen de man zei dat hij rustig moest doen omdat er ook nog 2 kinderen in de auto zaten, gaf de man een harde klap op het raam van de auto waardoor het raam uiteenspatte. De man is hierna direct weggerend en is meteen weggereden in de richting van Bakkum Noord.

Het zou gaan om een klein model auto mogelijk een Smart of Mini Cooper en oranje van kleur met een zwarte streep. De bestuurder zou een man zijn van rond de 60 jaar oud. Hij is 1.80 m lang en heeft gezet postuur met baard en grijsachtig haar.