Candlelight Kerstengel workshop

CASTRICUM – Tijdens de Candlelight shoppingavond op zaterdag 23 december is het mogelijk om een kleine workshop te volgen in de winkel van Stichting Hart voor Borstkanker aan de Dorpsstraat 51 in Castricum.

Onder deskundige begeleiding kan voor 5 euro een kerstengel voor in de kerstboom of een beschermengeltje als sleutelhanger gemaakt worden. Men kan ook even binnen komen om een kijkje te nemen bij de vele handgemaakte sieraden met beschermengeltjes en omgekeerde hartjes.

De winkel is nog open tot en met 29 december. Ook op koopzondag 24 december. Daarna wordt er weer ingepakt. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

De reguliere openingstijden zijn: woensdag tot en met zaterdag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.hartvoorborstkanker.org