Jan en Jos Seignette 60 jaar getrouwd

LIMMEN – op 18 december 1957 trouwden Jan ( 85 jaar ) en Jos ( 82 jaar ) in Limmen en voor de kerk op 4 januari 1958. Burgemeester Toon Mans bracht het sympathieke echtpaar de felicitaties over van de gemeente.

Jan Seignette, geboren in Beverwijk, had een tulpenkwekerij in Limmen en zijn vrouw Jos hielp mee in het bedrijf. Het stel heeft vier kinderen, acht kleinkinderen en een achterkleinkind. Tevens was Jan 35 jaar actief als bestuurslid van de bekende Bloemendagen in Limmen en zat hij ook jarenlang in het polderbestuur.  Zijn grootste passie is voetbalclub AZ, waar hij al 63 jaar een seizoenskaart heeft. Op vier januari aanstaande zal het feest echt worden gevierd, met familie en vrienden. De naar Jan vernoemde tulp ‘ de Jan Seignette tulp ‘ moest uiteraard ook op de foto worden vastgelegd.

Foto: Jan Uiterwijk / Omroep Castricum