Serious Request Kersttrui Run 2017

AKERSLOOT – Na het succes van vorig jaar…gaan wij door! Foute Kersttrui Run 2017 met na afloop swingen met live muziek van Boom Boom Barber Boom Boom Barber

Vrijdag 22 december om 19.00 uur is het Wilhelminaplein in Akersloot het startpunt van de Serious Request Kersttrui Run. Loop of ren 3 kilometer in je meest foute kersttrui of outfit door Akersloot!

Rock en Roll Dansgroep Akersloot en Café De Vriendschap slaan ook dit jaar weer hun handen ineen om te zorgen voor een parcours voorzien van kerstversiering, kerstmannen, Mariah Carey, Wham, vuurkorven en veel gezelligheid.

Na afloop kun je in Café De Vriendschap bijkomen van alle inspanningen en zal er warme chocolademelk en glühwein uitgedeeld worden.

Deelname kost € 7,50 (inclusief kerstmuts, warme chocolademelk of glühwein), waarvan de opbrengst naar Serious Request gaat.

De Serious Reques Kerstttrui Run Akersloot voor jong en oud met een doel en een gezellige kerstsfeer, als dat geen goede kerstgedachte is!

3FM Serious Request 2017 haalt samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Datum : vrijdag 22 december
Start : 19.00 uur
Plaats : Wilhelminaplein Akersloot
Inschrijven : info@vriendschapakersloot.nl

Foto: Vorige editie van de Serious Reques Kerstttrui Run.