Kerstdrive in Akersloot

AKERSLOOT – Nu al een traditie de jaarlijkse kerstdrive in De Vriendschap Akersloot. Dit jaar vindt de kerstdrive plaats op zaterdag 23 december. Een drive waarbij u kunt klaverjassen en keezen. Alle deelnemers samen vormen weer een zaal vol gezelligheid.

Ook u bent van harte welkom om gezellig te klaverjassen of te keezen. De aanvangstijd voor het keezen is 19.30 uur. U kunt u voor het keezen opgeven via: info@vriendschapakersloot.nl of telefonisch: 0251-312866. De keezdrive wordt over 5 rondes gespeeld. Ook dit jaar wordt de drive weer georganiseerd met de officiële keezborden en het scoreprogramma van keezbord.nl.

Bent u meer een liefhebber van kaarten dan kunt u deze zaterdag ook gezellig een drive klaverjassen. Ook hier niet met het mes op tafel, de gezelligheid staat voorop. U kunt u voor het klaverjassen opgeven via: info@vriendschapakersloot.nl of telefonisch: 0251-312866.
Voor beide drives zijn schitterende prijzen te winnen, zoals Senseo koffiezet apparatuur , weerstations, pannensets, fruitmanden, paling, bestek sets, koffers, levensmiddelen, prachtige lantaarns etc..

Naast de drive vindt er ook altijd een super verloting plaats waar nog meer prachtige prijzen te winnen zijn.

Foto: Klaverjas hand.