‘Is er meer?’

CASTRICUM – In Castricum gaat de Alpha-cursus weer van start. De cursus is geschikt voor iedereen die op zoek is naar de diepere betekenis van het leven.

De Alpha-cursus is iets voor jou als je…

…wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde
…meer wilt weten over het christelijk geloof
…nieuwe mensen wilt ontmoeten
…je kennis over het christelijk geloof wilt opfrissen

De cursus is gratis en omvat 10 maandagavonden die elk om 19.00 uur starten met een warme maaltijd.  Halverwege de cursus gaat u een weekendje weg met de andere cursisten. U betaalt alleen 2.50 euro voor de maaltijd en 25 euro voor het weekendje. De eerste cursusavond is op 11 januari 2018 en is geheel vrijblijvend.

De cursus is laagdrempelig, gezellig en leerzaam. Als je besluit de cursus te gaan volgen, ben je zeker niet de enige. Meer dan 24 miljoen mensen wereldwijd, hebben de cursus gevolgd. De Alpha-cursus wordt gegeven door Evangelie Gemeente Castricum. Aanmelden kan bij Annelies & Mandy via: alpha@egcastricum.nl

Meer informatie: www.alpha-cursus.nl of www.egcastricum.nl Face book: Alpha Cursus Castricum.

foto: cursisten seizoen 2017