Nominaties sportverkiezingen 2017

CASTRICUM- In samenwerking met het Platform Sport organiseert Omroep Castricum de jaarlijkse uitverkiezing van de sportkampioenen uit de gemeente Castricum.
Na het succes van vorig jaar worden de sportkampioenen ook dit jaar weer door de sportverenigingen uit de gemeente gekozen.

Alle besturen van de sportverenigingen in de gemeente Castricum krijgen de gelegenheid een stem uit te brengen op de genomineerde kandidaten in de categorieën: Sportman, Sportvrouw, Sportteam en Talent of Jeugdteam. De geleverde prestaties dienen te liggen tussen 1 december 2016 en 1 januari 2018. Tevens is er weer de publieksprijs voor de man of vrouw die zich in 2017 op bijzonder wijze heeft ingezet voor een vereniging of de sport in het algemeen in de gemeente Castricum.

In tegenstelling tot andere jaren zullen de winnaars niet op een avond gehuldigd worden zoals dat de afgelopen jaren het geval is geweest. De winnaars zullen bij gelegenheid worden overvallen door C-TV en de verslaggevers van Castricum105 Sportlive. Hoe, wanneer en waar blijft de grote verassing.

Nominaties dienen uiterlijk 31 december gestuurd te worden naar: sportverkiezingen@castricum105.nl. Geef hierbij duidelijk aan om wie en welk team het gaat en welke prestatie(s) verricht zijn.

Houd de website www.castricum105.nl in de gaten voor het laatste nieuws rond de sportverkiezingen!