Kerst samenzang in Bakkum

BAKKUM – Ook dit jaar kan er op kerstavond weer volop gezongen worden bij de kerstboom op het pleintje in Bakkum. Gekleed in Dickensstijl gaan de leden van Muziekvereniging Emergo weer wat moois maken van dit inmiddels tot traditie geworden evenement. En zoals altijd worden de teksten met een beamer op een groot scherm geprojecteerd.

Nieuw dit jaar is dat iedereen die dat wil een kerstwens in de kerstboom mag hangen. Emergo nodigt u uit om een kleine foto van een dierbare mee te nemen.Op kerstavond kunt u die bij het kraampje in een doorzichtige weersbestendige kerstbal doen en tijdens de samenzang in de kerstboom hangen. De kerstballen zijn 8 cm in doorsnee en worden door Muziekvereniging Emergo gratis uitgedeeld. De kerstboom is ook dit jaar door PWN ter beschikking gesteld.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom om tegen een kleine vergoeding de kelen alvast te smeren met warme chocolademelk en glühwein. Het kerstensemble van Emergo begint om 19.15 uur met spelen. Om 19.30 uur begint de samenzang.