Jong geleerd is oud gedaan

CASTRICUM – Kinderen kunnen bij Vereniging Kennemer IJsbaan vanaf 30 december 2017 instromen bij de jeugdschaatslessen. Hiermee geeft de vereniging kinderen de mogelijkheid om ook tijdens de tweede helft van het seizoen mee te doen bij het Jeugdschaatsen.

Zo wil de vereniging kinderen van 6 tot en met 12 jaar kennis laten maken met de schaatsbeweging en de techniek. Ook de wat oudere kinderen die hun slag willen verbeteren kunnen hier aan deelnemen. De kinderen schaatsen op kunstijsbaan de Meent in Alkmaar op de zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. De groepen zijn ingedeeld op niveau en hebben elk een professionele trainer.

Naast de lessen zijn er regelmatig ontspannende activiteiten. Zo is er in de tweede helft van het seizoen een pannenkoekenmiddag met spelletjes, een schaatswedstrijd en wordt het seizoen afgesloten met een heuse Elfstedentocht, waarin je moet klunen, bukken voor bruggetjes en stempelen voor je medaille.

Op zaterdagochtend 16 december of 23 december is het mogelijk om een proefles mee te doen. Voor meer informatie en opgave kunt u terecht op www.vkij.nl of jeugdschaatsen@vkij.nl