Het Aquariuskoor presenteert Sweet Winter Memories

AKERSLOOT – Zondag 17 december organiseert het Aquariuskoor een heerlijke Akersloter wintermiddag. Het koor zingt vele nieuwe nummers uit diverse genres, een aantal gouwe ouwe en bekende en minder bekende kerstnummers.

Tussen de nummers door vertellen vele ras Akersloters persoonlijke verhalen en anekdotes over belevenissen in de kerstperiode uit vervlogen tijden. Ook worden er gedichten voor gedragen door diverse koorleden. Het koor is weer in volle sterkte, ook de projectleden van de eerder dit jaar gespeelde Passion doen weer mee, alsmede de voltallige band.

Er zijn heerlijke hapjes en drankjes. Kortom een fijne sfeervolle Akersloter wintermiddag. Het cocert begint om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur.  De uitvoering is in de R.K.Kerk Kerklaan 35 te Akersloot. De Kerk is open vanaf 14.15 uur. De entree is gratis.

foto Passion uitvoering