Docenten Perspectief exposeren rond de Kerstdagen

CASTRICUM – Dit jaar zijn het niet de cursisten maar de docenten van Perspectief die hun werk tijdens de winterexpositie tentoonstellen.

Perspectief vierde het afgelopen jaar haar vijftigjarig bestaan met diverse feestelijke bijeenkomsten en workshops. Het jubileum wordt afgesloten met deze speciale kersttentoonstelling van docenten die bij Perspectief werkzaam zijn.

Zo toont Hermine Groenendaal haar “caborundumdrukken” waarin naar de essentie van het wezen van de hond gezocht wordt. Sabine IJzinga maakt keramiek en werkt met bijzondere glazuren en gaat het werk van Ingerid Opstelten over kijken en de manier waarop er naar een kunstwerk gekeken wordt. Verder zijn er schilderijen van Dora Overmars, Joke Vink, Nella van Os, Martin Heijnen en Fré Ham te bewonderen.

Deze bijzondere expositie wordt geopend door voorzitter Sjoerd Dijkstra van Perspectief, op zaterdag 23 december om 14.00 uur. Daarna is de tentoonstelling ook te bezoeken op 24, 25 en 26 december van 13.00 tot 17.00 uur.

foto Martin Heijnen, Afke Spaargaren en Maria Heideveld.