VVD stelt volledige kandidatenlijst vast

CASTRICUM – De VVD heeft de volledige kandidatenlijst bekend gemaakt. Eerder werd al bekend dat Rob Dekker lijsttrekker wordt en dat Fred de Haan lijstduwer zal worden.

Dekker wordt gevolgd door de huidige fractievoorzitter Inge Ruijmgaart, Andries de Rooij en Jeroen Slot. De Rooij is een nieuw gezicht in de lokale politiek. Hij werkt in het onderwijs als docent op een middelbare school en is onderbouwcoördinator. Jeroen Slot heeft al vele bestuurlijke functies binnen de VVD gehad en is werkzaam in de duurzaamheidssector.

Aydin Kumas staat op de vijfde plek en is eigenaar van een pensioenadviesbureau en een verzekeringskantoor. Verder bekleedt hij ook enkele maatschappelijke functies. Wethouder Kees Rood staat op de zesde plek en stelt zich kandidaat om ook na de verkiezingen wethouder te blijven.

Linda Hes staat niet meer op de lijst. Na acht jaar in de politiek vindt zij het tijd om het stokje over te dragen. Ze blijft wel betrokken bij de partij.