Live muziek: Big Band bij Vredeburg Limmen

LIMMEN – De Seaside Big Bang speelt op zondag 17 december bij de Jazz Session Club ‘Vredeburg’.

De Seaside Big Band is opgericht in september 2011 onder auspiciën van de Muziekschool Heemskerk. Dirigent van de Seaside Big Band is Konrad Koselleck. Het repertoire van de band bestaat uit een mengeling van jazz, blues, rock en latin. De meeste nummers zijn eigen composities van de dirigent, dan wel arrangementen van hem van bestaande composities. Bij ongeveer de helft van de nummers is er ook een taak weggelegd voor de zangeres van de band. Tijdens de repetities wordt veel aandacht besteed aan samenspel, muzikale speelvreugde, persoonlijke mogelijkheden en ontwikkeling van de bandleden. Er wordt gespeeld van geschreven muziek, maar er is ook veel aandacht voor improvisatie.

Het concert zal plaatsvinden op zondag 17 december 2017 vanaf 16.00 uur in de Vredeburg te Limmen. De toegang is vrij, maar u kunt de organisatie steunen door lid te worden voor € 7,- per persoon voor het gehele jaar.