Vrouw onwel en auto´s gestolen

CASTRICUM – Zondag 26 november omstreeks 22.30 uur kreeg de politie een melding dat een vrouw onwel was geworden op de Dorpsstraat in Castricum. Ter plaatse hielden omstanders een vrouw vast. Zij was duidelijk onder invloed van alcohol en drugs en niet aanspreekbaar en kotste alles onder.

Volgens omstanders was zij bij een hardcore feest in Castricum geweest. Zij is naar het Rode Kruis Ziekenhuis gebracht en haar moeder is geïnformeerd.

Maandag 27 november omstreeks 0:50 uur viel een snorfietser op die over de Dorpsstraat te Castricum reed. De bestuurder werd aangehouden en op het bureau blies hij 750 ug/l, terwijl 220 het maximum is. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is procesverbaal opgemaakt.

Vrijdag 1 december tussen donderdag 30 november 22:00 uur en vrijdag 1 december 7:30 uur is er een personenauto van het merk BMW, voorzien van het kenteken 20 TNH 4, gestolen vanaf de Oude Haarlemmerweg te Castricum.

Ook in Limmen is tussen woensdag 29 november 23:00 uur en donderdag 30 november 12:30 uur een auto gestolen. Het gaat om een zwarte VW Transporter met het kenteken 05 VFK 2 en is gestolen vanaf een parkeerplaats aan het Goudstuk te Limmen.