Klankcast in De Oude Keuken

CASTRICUM – Zondag 10 december om 15.00 uur treedt Klankcast op in De Oude Keuken. Het koor bestaat uit een groep mensen uit Castricum en omgeving. De leden houden van muziek, zijn enthousiast en leergierig. Dit is mede te danken aan de deskundige en persoonlijke begeleiding van dirigente en pianodocente Brigitte Burgers.

Klankcast zingt volks- en klassieke liederen van onder andere Foster, Purcell, Preatorius, Trabsky en Händel waarvan sommige zijn gearrangeerd door componist en koorlid Jakob Klaasse.

Naast het koor treedt klarinettist en saxofonist Jan Willem van Dormolen op met een stuk voor klarinet, piano, saxofoon en piano. En, worden er door Brigitte Burgers en Jakob Klaasse twee quatre mains gespeeld.

Kortom, een afwisselend programma in de zaal van De Oude Keuken aan Oude Parklaan 117 (Landgoed Duin en Bosch) te Castricum. De toegang is gratis. Meer informatie: www.deoudekeuken.net

foto: Klankcast