Goed op weg in het huwelijk

CASTRICUM – Hoe staat het met uw huwelijk? Zijn jullie gelukkig getrouwd? Evangelie Gemeente Castricum organiseert voor getrouwde stellen de Marriage Course. De Marriage Course is voor ieder stel dat wil werken aan en wil investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent.

Als je huwelijk wat moeizaam is, omdat je worstelt met bepaalde zaken, geeft de cursus praktische tips om te werken aan de moeilijke punten binnen uw huwelijk. Als je al een sterk huwelijk hebt, zal de cursus je helpen het nog verder te verbeteren.

De Marriage Course is een cursus van 7 avonden en gaat over onderwerpen binnen het huwelijk die door alle drukte gemakkelijk aan de aandacht kunnen ontsnappen. Elke avond begint met een heerlijk diner voor twee. De cursus is heel praktisch van aard en geeft je handvatten om je te helpen je huwelijk te versterken.

Er vinden geen groepsdiscussies plaats en er wordt niet gevraagd iets over je relatie aan iemand anders te vertellen. De hele cursus is er op gericht om jullie samen te laten praten.

Hoewel de cursus is gebaseerd op christelijke principes, is ze geschikt voor ieder stel met of zonder christelijke geloofsovertuiging. Veel stellen die niet gelovig zijn hebben ervan genoten en er profijt van gehad.

De cursus is om de veertien dagen op maandagavond en start op 5 februari 2018.
Aanmelden per mail: toe00vlucht@casema.nl of telefoon: Gerard en Gerda Zoetelief 0251 65 18 60 of www.egcastricum.nl

Algemene Informatie: www.marriagecourse.nl