Eerste vuurwerkoverlast van dit jaar

CASTRICUM – Woensdagmiddag 29 november om 17:03 uur werd de brandweer op geroepen voor een brandgerucht onder het tunneltje onder de N203/ Korte Brakersweg.

Toen de brandweer tegelijk met de politie arriveerde was er geen sprake van brand maar waren er twee jongetjes bezig met vuurwerk, dat zorgde voor veel rookontwikkeling op de N203. De politie heeft de twee in de kraag gevat en het verder afgehandeld.

Vrijdagmiddag 1 december om 16:44 uur was er weer sprake van een brandgerucht. Dit keer op de Papenberg. Er werd veel rook gezien en omstanders dachten dat er sprake was van brand. Toen de brandweer en de politie ter plaatsen waren en op onderzoek gingen kwamen ze er achter dat ook hier sprake was van vuurwerk. De daders konden ook hier mee met de politie.