De VrijeLijst kiest nieuwe partijvoorzitter

CASTRICUM – Cok van Bergen Henegouw (62) is de nieuwe partijvoorzitter van De VrijeLijst. Hij is al vanaf de oprichting in 2005 bij de partij betrokken. Ron de Haan is lijsttrekker voor de partij in 2018.

“Het politieke ‘gekissebis’ in Castricum moet stoppen. Inwoners hebben een gruwelijke hekel aan ruzie en dat politici elkaar vliegen zitten af te vangen. De politiek is er om met oplossingen te komen”, aldus de verse partijvoorzitter.

Van Bergen Henegouw woont sinds kort in Castricum, na 21 jaar met vrouw en dochters in Limmen te hebben gewoond. Hij is werkzaam als projectmanager en partner van Oceanographic Company of the Netherlands, een bedrijf dat overheden en bedrijven adviseert in marien en afvalstromen.

Gemeenteraadslid Ron de Haan is lijsttrekker voor de partij, net als bij de voorgaande verkiezingen. Verder laat de partij weten orkestleider en muziekcomponist Jan Molenaar (81) uit Limmen als lijstduwer op de lijst te hebben staan.