Tekenaar Rien Doorn live aan het werk

BAKKUM – Bezoekers van De Oude Keuken kunnen op zaterdag 9 december vanaf tien uur exposant Rien Doorn live aan het werk zien. De kunstenaar uit Wijk aan Zee verplaatst voor een dag zijn werkruimte naar het sfeervolle restaurant op het terrein van Dijk en Duin.

Doorn maakt fijne en gedetailleerde pentekeningen, vervreemdend en met verrassende wendingen. Het is goed te zien dat hij geïnspireerd wordt door kunstenaars als Escher en Salvador Dalí. Een stekelvarken dat in een gekruisd gangenstelsel onder de douche staat, geblokte vlinderdassen die om hun eigen as draaien: menig bezoeker zal zich afvragen hoe Doorn dit optisch effect teweeg weet te brengen.
De werken van Doorn zijn tijdens deze demonstratie met tien procent korting te koop.

De Tekenaar is live aanwezigheid is op zaterdag 9 december van 10-17 uur,  bij De Oude Keuken, Parklaan 117 op het landgoed Duin en Bosch te Bakkum.

De tentoonstelling van Rien Doorn duurt nog tot en met 6 januari 2018. Kijk voor meer informatie op www.deoudekeuken.net onder ‘exposities’

Foto: Kunstwerk Rien Doorn.