Startups laten zien wat ze kunnen

REGIO – Donderdag 7 december presenteren de startups die deel hebben genomen aan het Startup-in-Residence-programma van de provincie Noord-Holland, wat ze hebben bereikt.

Gedeputeerde Economische Zaken van de provincie Noord-Holland, Jaap Bond, gaf op 7 juni 2017 de sleutel van een kantoor in het provinciegebouw aan vijf startups. In de 6 maanden die volgden, kregen de startups persoonlijke begeleiding, workshops, een eigen werkruimte en toegang tot de netwerken van de provincie. Inmiddels neemt de provincie van drie startups de diensten af.

De startups die een presentatie zullen verzorgen zijn Courier Connect, StartAIM/Het lukt ons, Secret Citytrails en Signing Service. Courier Connect werkt aan een nieuw systeem om pakketpost efficiënter en milieuvriendelijker te maken. StartAIM/Het lukt ons draait om expertise om overheden en organisaties innovatiever te laten werken. Secret City Trails maakt innovatieve routes en speurtochten door een stad of wijk en Signing Service is een nieuw systeem voor rechtsgeldige digitale handtekeningen.

Bent u benieuwd wat zij te vertellen hebben of wilt u meer weten over het programma Startup in Residence, meld u dan aan om op 7 december aanwezig te zijn op de Demo Day. Het programma start met een lunch en openingswoord door gedeputeerde Bond, en eindigt om circa 16.30 uur met een borrel.

Opgeven via: www.noord-holland.nl