Langer zelfstandig thuiswonen

REGIO – Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen op een veilige en verantwoorde manier. Thuistechnologie kan daarbij helpen. Daarom is voor inwoners, mantelzorgers en professionals de ‘Keuzewijzer Thuistechnologie’ ontwikkeld. De Keuzewijzer biedt inzicht en overzicht in thuistechnologie.

Thuistechnologie werkt alleen als het persoonlijk en op maat wordt ingezet. Een succesvolle inzet hangt af van vele factoren. De ‘Keuzewijzer’ inventariseert de situatie en behoefte van de inwoner en laat zien welke technologie in zijn specifieke situatie kan helpen. Er worden alleen passende oplossingen getoond die voldoen aan de belangrijkste keurmerken. Het advies is onafhankelijk.

De gebruiker krijgt een overzicht van leveranciers van de oplossingen en kan prijzen en waarderingen opvragen. De wijzer toont handige adressen uit de regio waar men terecht kan. De Keuzewijzer heeft een klantenservice voor maatadvies.

Meer informatie: www.castricum.nl