Leo van Schoonhoven lijsttrekker CKenG

CASTRICUM – Leo van Schoonhoven wordt lijsttrekker van CKenG voor de gemeenteraadsverkiezingen komend voorjaar. De leden van de lokale partij waren unaniem in hun keuze voor de oud-wethouder.

Tussen 2014 en 2016 was hij wethouder voor de partij, daarna was hij carrousellid voor de partij. Hij is nu ook nog voorzitter van de Ondernemingsvereniging en lid van de initiatiefgroep voor het nieuwe zwembad.

De huidige fractievoorzitter, Roel Beems, doet een stapje opzij. Hij ziet geen mogelijkheid om campagne te voeren en ambieert de rol als lijsttrekker dan ook niet.

Remco van Zelst, voorzitter van het CKenG-bestuur: ’Roel blijft wel beschikbaar voor de lokale politiek ná de verkiezingen op 21 maart. Van zijn kennis en ervaring kan onze partij en de hele gemeente profiteren. Nog voor de Kerstmis maken wij onze volledige kandidatenlijst bekend. Naast Roel Beems en ons andere ervaren raadslid Willem Veldt zullen een aantal veelbelovende kandidaten de bovenste posities op de lijst innemen.’