Kerstconcert Emergo

CASTRICUM – Vrijdagavond 22 december 2017 vindt in de Pancratiuskerk aan de Dorpsstraat in Castricum het kerstconcert van muziekverenging Emergo plaats. Bijzondere gast is het 40-koppige Whale City Sound mannenkoor uit Zaandam.

Het Whale City Sound koor, dat onder leiding van Floor van Erp staat, is negenvoudig Nederlands kampioen barbershop, het genre waarin wordt gezongen zonder instrumentale begeleiding. Emergo is dan ook zeer verheugd dat het koor bereid is dit concert op te luisteren.

Uiteraard laat ook Emergo zich van haar beste kant horen die avond. Het fanfareorkest, onder leiding van Erik van de Kolk, is momenteel druk aan het repeteren. Het orkest – één van Nederlands grootste fanfareorkesten – zal de luisteraars in gepaste kerstsfeer brengen. Ook de aankleding en verlichting van de kerk zullen voor een prachtige ambience zorgen.

Met het oog op het Sinterklaasfeest is de kaartvoorverkoop inmiddels begonnen. Kaarten kosten € 10,- per stuk in de voorverkoop en zijn te bestellen bij de leden en via info@emergo.org Aan de deur zijn ook kaarten te koop, dan voor €12,- per stuk. Entreekaarten zijn inclusief koffie en thee in de pauze.

foto: solist kerstconcert 2017 Jakob Huizing